Jogi nyilatkozat

A honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma az Alkotmányvédelmi Hivatal szellemi alkotása, és jogi védelem alatt áll. Az itt elhelyezett tartalmakat bárki szabadon felhasználhatja, idézheti abban az esetben, amennyiben ez nem üzleti, kereskedelmi célokat szolgál. A forrás (www.ah.gov.hu) minden esetben feltüntetendő. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV törvény, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV törvény, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény megfelelő paragrafusainak.

Az Alkotmányvédelmi Hivatal a honlapján elhelyezett tartalmakkal a nyilvánosságot tájékoztatja, az azonban semmilyen módon nem köti. A weboldalunkon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

Az Alkotmányvédelmi Hivatal mindent megtesz azért, hogy a weblapján közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, ugyanakkor bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért felelősséget nem vállal. Az Alkotmányvédelmi Hivatal fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért az Alkotmányvédelmi Hivatalt semmiféle felelősség nem terheli.

E world wide web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. Az Alkotmányvédelmi Hivatal fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen, annak megszüntetését kezdeményezze.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat az   e-mail címen.